Puheenaiheet hakee avustajia toimitukseensa

Oletko luotettava, rehellinen, rohkea, tarkkanäköinen ja -kuuloinen sekä oppimishaluinen nuori, keski-ikäinen tai vanha? Oletko sastamalalainen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Jos lisäksi osaat ilmaista asioita jäsennellysti sanallisesti ja osaat ilmaista – tai vähintäänkin haluat oppia ilmaisemaan – asioita myös kuvallisesti, saatat olla yksi etsimistämme henkilöistä.

Puheenaiheet etsii avustajia, jotka ymmärtävät, millaiset asiat kiinnostavat sastamalalaisia. Etsimämme avustajat uskaltavat tarttua mielenkiintoisiin aiheisiin ihmisiä aidosti kuunnellen mutta asioihin puolueettomasti itse suhtautuen.

Arvostamme edellä lueteltujen asioiden lisäksi omaa kuvauskalustoa (esimerkiksi järjestelmäkamera tai laadukas älykännykkä), kykyä liikkua myös keskustan ulkopuolella, omaa toiminimeä, oikeinkirjoitustaitoa, monipuolisia harrastuksia ja kielitaitoa.

Mikäli uskot osaavasi riittävästi oppiaksesi lisää, soita toimitusjohtaja Juha-Tapani Kusnetsoffille 040-9609600 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected] Pohditaan yhdessä, olisiko juuri sinulla riittävästi tietoa, taitoa ja motivaatiota lähteä kehittämään osaamistasi hieman uudenlaiseen paikallislehteen.