Puheenaiheet ostaa ilmoitusmyyntipalvelua

Ajatteletko aina ensin asiakkaan tarpeita, ennen kuin myyt ilmoituksen? Osaatko perustella asiakkaalle ilmoituksella saavutettavan hyödyn? Miksi? Miksi juuri nyt? Miten? Miksi juuri tietyllä tavalla? Miten hyöty mitataan? Miksi ilmoittaa juuri Puheenaiheissa?

Puheenaiheet etsii ajattelevaa ja asiakkaan tarpeista lähtevää ilmoitusmyyjää, joka on valmis myymään palvelujaan uudenaikaiselle paikallislehdelle. Luukuttajaa emme siis kaipaa.

Koska Puheenaiheet myy perinteisten ilmoitusten ohella elävään kuvaan ja ääneen perustuvia mainoksia, on ilmoitusmyyjällä oltava riittävä käsitys televisio- tai radiomainonnasta tai ainakin palava into oppia liikkuvan kuvan ja äänen edut.

Videoon perustuvan mainonnan myymiseksi ilmoitusmyyjällä on oltava käsitys myös kyseisen mainonnan valmistuskustannuksiin vaikuttavista tekijöistä.

Mikäli uskot osaavasi riittävästi oppiaksesi lisää, soita toimitusjohtaja Juha-Tapani Kusnetsoffille 040-9609600 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected] Pohditaan yhdessä, olisiko juuri sinulla riittävästi tietoa, taitoa ja motivaatiota lähteä kehittämään osaamistasi hieman uudenlaiseen paikallislehteen.