Puheenaiheet ostaa ilmoitusvalmistusta

Osaatko valmistaa ilmoituksia? Myytkö ilmoitusvalmistuspalvelua? Ota yhteyttä Puheenaiheisiin.

Perinteisten valokuviin ja tekstiin perustuvien lehti-ilmoitusten lisäksi alamme lähikuukausina julkaista elävään kuvaan ja ääneen perustuvia mainoksia.

Olemme kiinnostuneita osaamisestasi sekä halustasi laajentaa ja syventää osaamistasi.

Tarvittaessa käytössäsi on uusi, kuvien ja videon käsittelyä varten rakennettu iMac 27 tuuman näytöllä ja tarvittavilla ohjelmilla (muun muassa Photoshop, Lightroom, Bridge, InDesign, Illustrator, Compressor, Premiere, Final Cut Pro, iMovie, Motion, Logic Pro X jne.). Lisänäyttöjä hankitaan ilmoitusvalmistajan tarpeen mukaan.

Itse tuotettava kuva on 4K-laatuista (muun muassa Canon EOS D5 Mark IV ja Manfrotto 509HD -videopää). Lehti käyttää kuvittajanaan kiikkalaista mainosgraafikko Jukka Jokista. Lisäksi lehti tekee yhteistyötä vammalalaisen, muun muassa verkkolehtien kehittämiseen perehtyneen mainostoimisto Haikun kanssa. Tarvittaessa käytössäsi on myös drooni kuvaajineen. Yritykseen ja sieltä ulos tieto liikkuu valokuidussa ja gigatason ethernet-verkossa.

Mikäli uskot osaavasi riittävästi oppiaksesi lisää, soita toimitusjohtaja Juha-Tapani Kusnetsoffille 040-9609600 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected] Pohditaan yhdessä, olisiko juuri sinulla riittävästi tietoa, taitoa ja motivaatiota lähteä kehittämään osaamistasi hieman uudenlaiseen paikallislehteen.