Suodenniemeläinen Tuori Distilling Company laajentaa kirkkaiden viinojensa valikoimaa ja tuo markkinoille akvaviitin. Suomen pienimmän artesaanitislaamon akvaviitti on maailman ainut hunajamelassista tislattu akvaviitti. Muut ovat viljaviinapohjaisia.
Juhani Väisänen Tuori Distilling Companystä kertoo uuden oljenkeltaisen tuotteen olevan laadukas akvaviitti hienostuneen makumaailman ystävälle. Tavoitteena on ollut yhdistää Pohjolan hunajan ja maustetun viinan perinteet.
Tuorin akvaviitti maistuu eritoten jäähdytettynä snapsina, mutta se soveltuu myös juomasekoituksiin ja pohjoisten kalojen kuten lohen ja sillin maustamiseen sekä erilaisiin kalakastikkeisiin.
Tuoteselosteen mukaan kyseessä on akvaviitti, joka on maultaan kuivahko, lämmin ja yrttinen. Maussa on kevyesti anikseen vivahtavaa tillisyyttä. Perinteisen akvaviitin taustalla on ripaus niittyhunajan kukkaisuutta ja aavistus tammen mausteisuutta.